Bericht aan onze leden

Om de veiligheid van alle leden binnen onze club zo goed mogelijk te waarborgen, hebben wij besloten om – zolang er nog strenge coronaregels gelden – geen danslessen in te richten.
Wij zijn eventueel wel bereid om – onder door de overheid opgelegde veiligheidsnormen – een aantal oefenavonden in te richten, indien er daar onder onze leden voldoende interesse voor is.Daarom zouden wij willen vernemen in hoeverre er bij jullie vraag is naar oefengelegenheden onder deze omstandigheden. Graag jullie opinie dus via info@dansclubmolgompel.be of telefonisch bij iemand van het bestuur.
Willen jullie dit lesjaar bij ons of elders op een oefengelegenheid aanwezig zijn, dan moet ook jullie lidmaatschap hernieuwd worden. Dit kan door overschrijving van € 20,- per persoon op bankrekening nummer BE20 3631 5906 2256 met vermelding van uw naam en “lidgeld 2020-2021”. Het lidmaatschap van Danssport Vlaanderen en een verzekering zijn hierbij inbegrepen. Zoals jullie weten kan een deel van het lidgeld gerecupereerd worden via de mutualiteit.De lidkaarten zullen jullie door ons bezorgd worden.
Wij hopen op deze manier toch een beetje tegemoet te komen aan de “goesting” die er bij ons allen is om te kunnen dansen. Laat ons hopen dat in de loop van het nieuwe sportjaar de verspreiding van het covid-19 virus zal verminderen en we jullie toch nog een iets normaler dansjaar kunnen aanbieden.
We houden jullie van verdere ontwikkelingen op de hoogte via mail, Facebook en onze website.
Met vriendelijke groeten,
Dansclub Mol Gompel

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *